Dissabte, 17 De Abril De 2021

Ajuntament de Tarrés

C/ MONTSERRAT, 17, Tarrés - 25480
Telèfon: 973175620 Fax: 973175701

Salutació de l'alcaldeBenvolguts i benvolgudes a la nostra pàgina web. Com alcalde del municipi de Tarrés desitjo que les vostres consultes a aquest espai virtual us siguin profitoses i us engresquin a visitar el nostre poble.

Us en faré cins cèntims: Tarrés és un poble petit, la història del qual es remonta a l'any 1149, data de la nostra Carta de Població. Som un poble eminenment rural, vivim en un entorn natural priviligeiat, al peu de les muntanyes de Prades. Presumim d'un nucli urbà que ha sapigut conservar l'arquitectura tradicional, ple de cases i edificis fets amb pedra seca.

Però l'autènctic atractiu del poble és la gent, les persones són el motor imprescindible de qualsevol municipi, entitat...Som gent participativa, compromesa i acollidora amb el visitant.

En definitiva, la pàgina web que visiteu preten donar-vos una informació bàsica del nostre municipi, un punt de partida que us sigui útil i per nosaltres, Tarrés, representa una forma d'obrir-nos al món, de fer-nos grans i accesibles des de la nostra humilitat i petitesa com a municipi.

Mapa Web